Optimaliseren

Door onze ervaring met het woningwaarderingsstelsel (WWS) kunnen wij binnen het wettelijk kader adviseren over het optimaliseren van uw huurinkomsten en rendement. Dit geldt voor zowel bestaande studio’s, appartementen en woningen als voor nieuwbouwprojecten. Daarbij worden ook de maatregelen die op het gebied van administratief beheer en verduurzaming kunnen plaatsvinden, binnen de woning of over de gehele portefeuille, geïnventariseerd. Het uitgangspunt hierbij is om een onderbouwd positief rendement te behalen, met een minimaal risico op mogelijke derving van huurinkomsten als gevolg van procedures of gebreken bij de woning.

Ter ondersteuning van het juist opbouwen van uw huurprijs, is het van belang dat u op de hoogte bent van alle voorwaarden en mogelijkheden die uw woning op de huurmarkt met zich meebrengt. Naast het hanteren van duidelijke contracten, zijn praktische zaken als een correct ingezet vloeroppervlak en het in kaart brengen van alle voorzieningen van de woning van groot belang voor uw huuropbrengsten en rendement.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verduurzaming, subsidiëring en alle aspecten van het woningwaarderingsstelsel, waaraan huurprijzen op landelijk niveau moeten voldoen. Met behulp van deze kennis laten wij u de mogelijkheden zien om uw risico op rendementsderving bij verhuur te minimaliseren en daarbij uw rendement te verbeteren.

%d bloggers liken dit: